Ring oss

040-38 15 30

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Varumärken

Våra varumärken

Vi har ett stort sortiment för dig som är i behov av att köpa in truckar och maskiner till din verksamhet. Våra truckar och maskiner kan användas inom ett flertal verksamheter. Huvudsakligen är användningsområdet för truckar och maskiner inom industrin för bruk både inomhus och utomhus. Läs mer om de truckar och maskiner vi erbjuder under produkter.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda god kvalité. Därför har vi fyllt på vårt lager med truckar och maskiner från varumärken som Manitou för truckar och Kärcher för städmaskiner. När du väljer en ny truck från Manitou kan du vara säker på att den kommer klara alla utmaningar inom dess tilltänkta användningsområde. Lika så gäller för städmaskinerna från Kärcher som i vårt sortiment finns som kombiskurmaskiner och sopmaskiner för rengöring av små och stora golvytor – från betong till heltäckningsmattor.

Manitou

Vi är generalagent för Manitous industriprogram som omfattar motviktstruckar, lagertruckar, terrängtruckar och påhängstruckar.

Under 2018 blev vi utsedda till bästa serviceföretag av Manitou Group.

Spijkstaal

Spijkstaal International har utvecklat, tillverkat, sålt och underhållit elbilar i mer än 80 år. Spijkstaal är en del av Peinemann Mobilift-koncernen sedan den 9 september 2015 och har sedan dess huvudsakligen fokuserat på hyra av el traktorer och lastbärare. Som ett resultat av utvecklingen av företagens sociala ansvar, hållbarhet och minskning av utsläpp, samt ökad efterfrågan på elfordon, fokuserar Spijkstaal på olika produktgrupper inom spänningen för elektrisk rörlighet.

Abeko

ABEKO från Sverige är ett högkvalitetsmärke. ABEKO är särskilt bra på kundanpassning, då de skräddarsyr truckar efter speciella önskemål.
Deras truckar är utvecklade för maximal säkerhet, prestanda och funktionsduglighet och har starkt fokus på ergonomi.

Logitrans

Med över 60 års erfarenhet är Logitrans en av de ledande tillverkarna av materialhanteringsutrustning!

Logitrans är i dag över 100 kvalificerade medarbetare inom deras utvecklings-, produktions-, försäljnings- och serviceavdelningar som möter kunders behov världen över!

Deras truckar är utvecklade för maximal säkerhet, prestanda och funktionsduglighet och har starkt fokus på ergonomi.

Kärcher

Från första början har Kärcher kännetecknats av uppfinningsrikedom. Företaget grundades 1935 av uppfinnaren Alfred Kärcher. Han påbörjade själv tillverkning och marknadsföring av sina inovativa produktidéer inom området värmeteknik. Hörnstenen till företaget som utvecklades till världsledande rengöringsspecialist lades 1950 i och med uppfinningen av Europas första hetvattentvätt. När Alfred Kärcher dog 1959 arbetade hans fru Irene vidare med sin makes livsverk fram till hennes egen död 1989. Kärcher är än idag ett familjeägt företag med huvudkontor i Winnenden nära Stuttgart.

Cesab

Cesab är ett högkvalitetsmärke som produceras inom Toyota gruppen.
Deras truckar är utvecklade för maximal säkerhet, prestanda och funktionsduglighet och har starkt fokus på ergonomi.

Midac Nordic

Midac Nordic AB har sålt och servat batterier och laddare i över 25 års tid. 

Men deras kompetens sträcker sig ännu längre än så, med rådgivning, försäljning, service och underhåll av allt från enstaka enheter till batteriparker hos stora industriföretag.

Midac kan därför erbjuda en effektiv och säker drift, samtidigt som man hjälper kunderna att hushålla med miljön, tid, el och pengar.

Continental

Continental är en av världens ledande tillverkare av kommersiella fordonsdäck. I Continentals anläggningar runt om i världen producerar man däck till en rad olika applikationer som karaktäriseras av olika fordon, vägförhållanden och kundkrav samt förarens beteende.

Produktsortimentet innehåller last- och bussdäck såväl som kommersiella specialdäck. Affärsenheten håller på att utvecklas från endast däcktillverkare till en leverantör av lösningar, och erbjuder även tjänster och lösningar som ContiLifeCycle™, ContiPressureCheck™ och Conti360°, som hjälper kunderna att optimera sin verksamhet.

Grammer

GRAMMER AG är specialiserat på att utveckla och tillverka komponenter och system för bilinteriörer samt förar- och passagerarsäten för offroadfordon, lastbilar, bussar och tåg.

Som global partner till fordonstillverkningsindustrin är man representerade runt om i världen med två divisioner, fordons- och kommersiella fordon. Grammers medarbetare är ständigt engagerade i att utveckla och producera innovativa, flexibla lösningar för att möta utmaningar på dagens konkurrenskraftiga globala marknad.

Olssons i Ellös

Olssons i Ellös är ett av de ledande företagen i Sverige inom området reservdelar och utrustning för traktorer och entreprenadmaskiner.
 
Ett brett sortiment i kombination med småskalighetens personliga service gör Olssons i Ellös till den självklara partnern för de flesta verkstäder. 60 års erfarenhet av branschen, en modern anläggning med utvecklad lagerlogistik och, viktigast av allt, engagerad och välutbildad personal gör att Olssons i Ellös kan erbjuda den kvalitet kunden har rätt att förvänta sig och en service ingen längre vågar drömma om.

AMAB

AMAB Hydraul erbjuder marknadens bredaste sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter för OEM-kunder, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO.

AMAB har en stark supportorganisation med lång erfarenhet som hjälper dig att välja rätt komponenter samt att ta fram system- och konstruktionslösningar. De erbjuder även ett antal olika logistiska lösningar för att passa just ditt behov.

Fuchs

FUCHS, en global koncern med rötter i Tyskland, har utvecklat, tillverkat och sålt smörjmedel och relaterade specialprodukter i över 85 år – för de allra flesta användningsområden och branscher. Med 60 företag och nästan 5 000 anställda över hela världen är FUCHS-koncernen världens största oberoende leverantör av smörjmedel.

FUCHS har över 100 000 kunder, däribland företag inom följande områden: leverantörer till fordonsindustrin, OEM, brytning och prospektering, metallbearbetning, jord- och skogsbruk, luftfart, kraftproduktion, maskinindustri, bygg och transport samt stål-, metall- och cementindustrin, livsmedelsindustrin, glastillverkning och gjut- och smidesindustrin – och många andra.

Ring oss