Ring oss

040-38 15 30

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Hyra truck

Behöver du hyra en truck?

Välj Håkanssons Truck för en smidig och trygg truckuthyrning. Med vår breda och mångsidiga flotta är vi redo att snabbt tillgodose alla dina behov, oavsett projektets omfattning eller längd. Våra kunniga experter är här för att erbjuda rådgivning och se till att du får rätt utrustning för jobbet.

Vi erbjuder flexibla uthyrningslösningar skräddarsydda för varje situation, från korttidsuthyrning för enstaka dagar till långtidskontrakt som sträcker sig över flera år. Låt oss veta mer om ditt projekt, så skräddarsyr vi en lösning som passar perfekt för dig!

Fördelar med att hyra från Håkanssons

Att välja Håkanssons för din truckuthyrning innebär inte bara kostnadseffektivitet; det sparar även tid och minskar ditt ansvar. Med vårt hyresavtal får du tillgång till moderna truckar utan att behöva oroa dig för underhåll och reparationer. Vårt team av experter hanterar allt det praktiska, så att du kan fokusera helt på ditt projekt.

Du kan lita på att vår utrustning levererar toppresultat genom hela projektet. Skulle problem uppstå, är vi snabbt på plats med lösningar eller ersättningsmaskiner.

Korttids eller långtidshyra

Varför hyra från oss?

  • Försäkring, service, och reparationer ingår.
  • Månadskostnaden är förutsägbar, utan överraskningar.
  • Truckparken kan anpassas efter verksamhetens förändrade behov.

Korttidshyra: Perfekt för säsongsvariationer, produktionstoppar eller driftstörningar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibilitet för hyra per dag eller längre perioder. Vårt mål är att snabbt leverera rätt truck med rätt utrustning för dina behov.

Rental (Långtidshyra): Våra rentalavtal sträcker sig från 36 till 72 månader, med möjlighet till förlängning. Ett rentalavtal inkluderar en helhetslösning där service och reparationer ingår i månadskostnaden, vilket gör budgeteringen enkel och förutsägbar.

För mer information om våra uthyrningsmodeller och hur vi kan stödja ditt projekt, tveka inte att kontakta oss.

Vi hjälper dig hyra rätt truck

Ring...

Patrik Andersson

Försäljning

eller mejla

Ring oss