Ring oss

040-38 15 30

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Motorrenovering

Motorrenovering för alla typer av förbränningsmotorer

Motorrenovering
Hos Hestra Truck & Maskin är vi stolta över att erbjuda en omfattande motorrenoveringstjänst som täcker alla typer av förbränningsmotorer. Vår avdelning för motorrenovering, etablerad efter ett strategiskt förvärv, har expertisen att revitalisera dina motorer, oavsett om det handlar om veteranfordon eller tunga maskiner.

Komplett verkstad
Vår verkstad är utrustad med traverser i taket och en bred maskinpark, vilket gör oss kapabla att ta oss an både enkla och komplexa projekt. Tack vare vår vevaxelslip kan vi utföra precisionsslipning av vevaxlar för en mängd olika motorer. Dessutom säkerställer vår ventilsätesfräs en noggrann renovering av topplock, inklusive ventiler och ventilsäten.

Vi är även specialiserade på planslipning av både stora och små komponenter och erbjuder avancerad arborrning för kamaxellager och motorblock. Med tillgång till svarvar, fräsar, hovningsmaskiner och borrvärk kan vår verkstad utföra omfattande renoveringar. Detta inkluderar att uppdatera cylindrar med nya kolvar, vilket ger oss flexibiliteten att leverera fullständiga lösningar för alla typer av motorrenoveringsbehov.

Vi hjälper dig med din motorrenovering

Ring oss